Produs selectat pentru dvs. Vizualizează toți
aşteptare

Camere frigorifice și celule de congelare uzate

În categoria camere frigorifice & celule congelatoare second hand veți găsi dispozitive de răcire de toate dimensiunile, de la frigidere mici până la depozite frigorifice. Celulele de congelare și celulele de răcire utilizate sunt parțial accesibile și manevrabile.  

Alături de noi deveniți profesioniști folosite celule de răcire și celule de congelare oferite care sunt foarte fiabile și necesită puțină întreținere. Pe piața noastră veți găsi camere frigorifice și celule de congelare uzate de la mărci cunoscute precum Gram, Koma sau Liebherr. Camerele frigorifice și camerele de congelare pot satisface cu ușurință și nevoile utilizatorilor profesioniști. Cele mai multe dintre celulele de răcire și celulele de congelare uzate pe care le oferim pot fi de obicei comandate și livrate imediat.

Dacă ați găsit camera frigorifică sau celula de congelare uzate potrivită, puteți pur și simplu să luați legătura cu vânzătorul. Dacă nu sunteți sigur de ce cameră frigorifică sau congelator folosit aveți nevoie, anunțați-ne. Cu mulți ani de experiență, vom fi bucuroși să vă ajutăm cu orice întrebări pe care le aveți despre celulele frigorifice și celulele de congelare uzate.

Căutare filtru

Căutare filtru

General

De
Bis

Căutare zonă